La Roche-Posay Toleriane Dermallergo oogcrème - 20ml - Apotheek en huid
Gratis verzending vanaf € 49.95 (NL)
Gratis sample bij € 25
Retourneren is mogelijk
0
0

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo oogcrème - 20ml

Productomschrijving
Effectiviteit De Toleriane Dermallergo Oogcrème is een hydraterende en versterkende oogcrème, geschikt voor gevoelige of geïrriteerd aanvoelende oogcontour, tekenen van neiging tot eczeem of allergie. Dankzij SphingobiomaTM helpt de crème om het microbioom in balans te houden. Het voedt en verzacht onmiddellijk, heeft een anti-terugkeer van ro...

Effectiviteit

De Toleriane Dermallergo Oogcrème is een hydraterende en versterkende oogcrème, geschikt voor gevoelige of geïrriteerd aanvoelende oogcontour, tekenen van neiging tot eczeem of allergie. Dankzij SphingobiomaTM helpt de crème om het microbioom in balans te houden. Het voedt en verzacht onmiddellijk, heeft een anti-terugkeer van roodheid werking. Deze oogcrème is geschikt voor lensdragers.

Gebruik

's Morgens en 's avonds zachtjes op de oogcontour aanbrengen zonder in te wrijven, volgens de hieronder beschreven techniek:

1. Doe een klein beetje van het product op het topje van uw ringvinger.

2. Verdeel het product voorzichtig d.m.v. zachte tikjes op de oogcontour en de oogleden.

3. Masseer voorzichtig van de binnenkant van de oogcontour naar buiten

4. Eindig door licht te masseren over het hele oog

Ingrediënten

AQUA / WATER • GLYCERIN • BUTYLENE GLYCOL • PROPANEDIOL • SQUALANE • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER • PENTYLENE GLYCOL • NIACINAMIDE • CELLULOSE • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • POLYSORBATE 20 • SALVIA MILTIORRHIZA ROOT EXTRACT • GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER • SPHINGOMONAS FERMENT EXTRACT • AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE • HYDROXYACETOPHENONE • CITRIC ACID • TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE • ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. . Ik wil een optimaal werkende site en ga akkoord met cookiesNee, ik wil geen cookies ›Meer over cookies »