Thuis je tanden bleken

Thuis je tanden bleken

Tanden bleken is altijd al populair geweest. Nu zijn er genoeg manieren om dit te doen en te laten doen, maar vaak kan dit schadelijk zijn voor je gebit. Charwhite en iWhite zijn tandenbleekmiddelen zonder waterstofperoxide.

Wittere tanden met actieve koolstof

Je tanden poetsen met koolstof voor wittere tanden? Ja zeker weten. Charwhite is een natuurlijk whitening product voor je tanden. Koolstof staat bekend om zijn absorberende en bindende werking, waardoor vlekken en verkleuringen verdwijnen.

Hoe gebruik je dit product?

  1. Dip je natte tandenborstel in de Charwhite
  2. Poets je tanden, zoals je dat normaal ook doet. Houd je mond gesloten om spetters te voorkomen
  3. Spoel na 2 minuten je mond goed na
  4. Charwhite kun je elke dag gebruiken, zelfs als vervanging van je normale tandpasta

 

Tot 8 tinten wittere tanden

Het kan met iWhite. Dit product bevat net als Charwhite geen waterstofperoxide en is daarom minder schadelijk voor het gebit. Het blekende effect komt tot stand doordat kleine witte bioactieve kristallen worden gebruikt in combinatie met een sterk filmvormend polymeermiddel. Een hele mond vol dus. Het komt er op neer dat de witte kristallen zich hechten aan de tanden, waardoor de tanden optisch witter ogen. Naast deze kristallen bevat iWhite P.A.P. Dit is een molecuul die verkleuringen op de tanden afbreekt.

Hoe gebruik je dit product?

Een verpakking bevat 10 gevulde bleekbitjes. Je hoeft ze dus alleen nog maar om de tanden te doen. Je mag dit dagelijks herhalen en je kunt tot 8 tinten wittere tanden creëren.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »